True Matte Pastels

True Matte Pastels

Duncan True Matte Pastels hebben een exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geëvolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedsel veilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte finish creëert een verfijnde uitstraling. Of het nu is geschilderd in monochrome tinten gecombineerd met felle kleuren, of gebruikt is in een Majolica techniek.


TM 301 Marshmallow Creme

Duncan

TM 301 Marshmallow Creme

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 301 Marshmallow Creme. Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, ma..

TM 302 Rainy Day

Duncan

TM 302 Rainy Day

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 302 Rainy Day. Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte fini..

TM 303 Moonlight

Duncan

TM 303 Moonlight

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 303 Moonlight. Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte fini..

TM 304 Dreamsicle

Duncan

TM 304 Dreamsicle

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 304 Dreamsicle. Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte fin..

TM 305 Minted

Duncan

TM 305 Minted

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 305 Minted. Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte finish ..

TM 306 Baby Blues

Duncan

TM 306 Baby Blues

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 306 Baby Blues. Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte fin..

TM 307 Blushing

Duncan

TM 307 Blushing

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 307 Blushing. Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte finis..

TM 308 Sweet Dreams

Duncan

TM 308 Sweet Dreams

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 308 Sweet Dreams. Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte f..

TM 309 Flamingo

Duncan

TM 309 Flamingo

6,00€ Excl. BTW: 6,00€

TM 309 Flamingo Duncan True Matte Pastels exclusief moderne uitstraling! En pastelkleuren zijn hier om te blijven ze zijn geevolueerd van zoet tot verfijnd. Deze niet giftige, voedselveilige glazuur bestaat uit 8 nieuw ontwikkelde frisse kleuren om uw ontwerp te accentueren. De gladde, matte finish..

Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 18
Speciale aanbiedingen voor leden

Als eerste op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van nieuwste beelden, de laatste kleuren en aanbiedingen.